רול שיטאקי וחלבון סויה.

 

מרכיבים:

·          50 גרם פטריות שיטאקי מושרות במים

·         1  שן שום כתושה

·          1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

·         1  חבילה של דפי חלבון סויה

·          1/3 כוס רוטב סויה מיושנת

·          1/2 כף סוכר

·         1/2  כוס מים

·         1 כפית אבקת חמשת התבלינים 

·         1/2 כפית שמן שומשום

אופן הכנה:

להשרות את פטריות השיטאקי במים רותחים כ10 דק' וחתכו לרצועות.

טגנו קלות את השום והג'ינג'ר עם כמה טיפות שמן שומשום, הוסיפו את הפטריות ובשלו למשך 2 דק', הוסיפו את רוטב הסויה, הסוכר ו3 כפות מים עד שהסוכר מתקרמל.

הפסיקו את הבישול והוסיפו חצי כוס מים עם שמן שומשום.

הוציאו את דפי הסויה ושטפו אותם מתחת לברז בחרו 4 דפים שלמים ועטפו אותם בניילון נצמד בצד למשך 15 דק. מה שנשאר מדפי הסויה חתכו לחתיכות וערבבו עם הרוטב שבמחבת.

ייבשו את דפי הסויה ששמנו בצד, ומלאו אותם בפטריות ברוטב שהכנתם וגלגלו.

טגנו קלות כל רול שהכנתם עד להזהבה ושפכו מעט מהרוטב שנשאר מעל.

בתאבון!!!


2all בניית אתרים