בקר סצ'ואן
מרכיבים:
150 גרם בשר בקר סינטה פרוס דק
כף סוכר חום
¼ כוס גזר פרוס לגפרורים
¼ כוס ברוקולי
¼ כוס אפונה
3 כפות מצנצנת רוטב הסצ'ואן שלנו
אופן הכנה:
בווק מטגנים במעט שמן חם את הבשר – טיגון קצר. מוציאים לצלחת בצד.
מוסיפים לווק 4 כפות רוטב סצ'ואן מוסיפים את הברנדי סויה וכרבע כוס מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר והירקות לווק ומקפיצים ביחד עם הרוטב כ3 דקות בחום גבוה.
מדללים את הקורנפלור במעט מים ומוסיפים לווק ומבשלים ביחד כ 3 דקות עד להסמכת הרוטב.
ממולץ להגיש עם אורז בסמטי בצד ובצל ירוק קצוץ מעל.